SIMPLU PRINT îți pune la dispoziție servicii de print și grafică în regim de urgență

Iată ce servicii de grafică și printare oferim și ce presupune fiecare:

Tehnologia avansată și vasta experiență în domeniul tipografic ne ajută să realizăm flyere de calitate, la prețuri avantajoase și în cel mai scurt timp. Detaliile fac diferența, iar noi acordăm o mare importanță micilor detalii. La Simplu Print găsiți flyere ieftine și de calitate, realizate cu atenție și profesionalism.

Flyerele se realizează prin tipărire pe hârtie offset, cu gramajul cuprins între 60g și 160g/mp, sau dublu cretată mată ori lucioasă, cu gramajul cuprins între 90g și 300 g/mp. Dimensiunile recomandate sunt cele cu formatul închis de 210×100 mm, care se pot modifica în funcție de preferințele dumneavoastră.

Grafica flyer-ului o putem realiza noi. Costul acesteia variază în funcție de cerințele dumneavoastră. Modelele flyerelor sunt diverse și se adaptează în funcție de nevoi.
O promovare constantă prin flyere reprezintă o metodă de publicitate accesibilă, care poate avea rezultate extraordinare la nivelul vânzărilor.

Pliantele sunt o metodă preferată de foarte multe persoane de a promova un produs sau un serviciu și de a ajunge într-un timp relativ scurt mai aproape de publicul țintă. Totodată, pliantele nu reprezintă o investiție mare, iar la Simplu Print găsiți pliante la prețuri mici, realizate din materiale de calitate. Aparatura și tehnologiile de care dispunem participă la crearea unor pliante profesioniste, care îndeplinesc cerințele dumneavoastră.

Pliantele se realizează prin tipărire pe diverse sortimente de hârtie offset, respectiv dublu cretată mată sau lucioasă, cu greutatea cuprinsă între 90g/mp și 300g/mp, iar dimensiunile acestora variază în funcție de necesitățile clienților. Recomandarea noastră este formatul închis 210×100 mm (A4 pliat în trei), tipărit pe ambele fețe, cu una ori două plieri.
Dacă aveți nevoie de grafică pentru pliante, noi suntem aici să vă ajutăm cu oferte de prețuri avantajoase. Vă oferim diverse variante de design, care să se potrivească cu domeniul dumneavoastră de activitate.

Broșurile sunt unele dintre cele mai utile și clasice metode promovare. Studiile arată că în aproximativ 65% dintre cazuri, broșurile au reprezentat un factor important în ceea ce privește decizia de cumpărare a consumatorilor. La Simplu Print realizăm broșuri cu un raport calitate-preț excelent. Realizăm orice model de broșură cu mare atenție la detalii și respectăm în totalitate cerințele clienților noștri, rezultatele fiind notabile în colaborările pe termen lung pe care le-am obținut.

Broșurile se pot tipări pe diverse tipuri de hârtie. Coperțile pot fi din hârtie subțire de 90 g/mp sau de grosime mai mare, de până la 300 g/mp, dublu cretată lucioasă sau mată. Paginile se tipăresc de regulă pe hârtie dublu cretată lucioasă sau mată, cu gramajul cuprins între 90 g/mp și 170 g/mp sau pe hârtie offset cu gramajul între 60 și 160 g/mp. Caracteristicile enumerate anterior sunt cel mai des solicitate de către clienții tipografiei noastre, însă există și multe alte opțiuni pe care le putem satisface.

Încrederea clienților se câștigă nu doar prin ce servicii oferiți, ci și prin modul în care vă prezentați afacerea de-a lungul colaborării. Mapele personalizate sunt un mod clasic de prezentare și contribuie la crearea unei imagini profesioniste. Mapele personalizate sunt un instrument de expunere utilizat în multe domenii, precum domeniul imobiliar, juridic, turism, contabilitate, consultanță sau domeniul medical. La Simplu Print găsiți mape personalizate cu logo-ul brandului dumneavoastră, realizate cu profesionalism și respectând cerințele clienților noștri.
Suportul tehnologic care stă la baza activității desfășurate în tipografia Simplu Print, permite realizarea unor mape de calitate superioară, pe hârtie dublu cretată mată sau lucioasă cu gramajul hârtiei cuprins între 200 g/mp și 300 g/mp. Mapele se pot tipări față sau față-verso și pot avea buzunare cu forme moderne.

Prin cărțile de vizită puteți crea o primă impresie bună despre brandul dumneavoastră în fața partenerilor și a clienților. Acestea trebuie să fie realizate de o tipografie care oferă servicii profesioniste, pentru ca rezultatul să fie unul de calitate și să reflecte cu succes imaginea dumneavoastră profesionistă. Designul unei cărți de vizită bine executată trebuie să fie în concordanță cu imaginea companiei și să ofere doar informațiile necesare despre dumneavoastră și companie.

Tipărim cărți de vizită în București pe tipar offset sau digital, folosind carton lucios, special sau mat, garantând culori fidele și calitate ireproșabilă a printului. La cerere, cărțile de vizită pot fi plastifiate lucios sau mat.

Recomandarea Simplu Print pentru conținutul cărților de vizită este ca acestea să conțină doar elementele de care partenerii sau clienții dumneavoastră au nevoie pentru a vă contacta: logo-ul companiei, numele, funcția și datele de contact.

Pentru o imagine profesionistă în fața partenerilor sau a clienților este bine ca toate materialele utilizate în cadrul companiei să fie personalizate, acest lucru arătând atenția la detalii și grija pentru imaginea brandului. Utilizarea materialelor de papetărie personalizate cu brand-ul firmei poate duce la o cultură organizațională puternică. Astfel că persoanele care vor lucra pentru o anumită companie care oferă inclusiv foi cu atent personalizate pe care să le folosească la birou vor percepe sarcinile pe care le au de făcut mult mai importante.

Foile cu antet pot fi personalizate cu logo-ul companiei, cu numele acesteia și/sau cu datele de contact ale companiei. Totodată, acestea reprezintă o modalitate de creștere a notorietății brandului. Foile cu antet reprezintă una dintre cele mai întâlnite cerințe la o companie, putând fi distribuite partenerilor și întărind imaginea de profesionalism a companiei.

Simplu Print realizează foi cu antet ieftine sau premium, la prețuri avantajoase, indiferent de tirajul acestora. Utilajele profesionale pe care le deținem ne permit să vă garantăm cea mai bună calitate a lucrării.

Revistele și cataloagele sunt unele dintre modurile eficiente de prezentare a produselor și serviciilor dumneavoastră, mai ales atunci când aveți o listă variată și voluminoasă de produse. În această categorie intră și meniurile pentru restaurante sau cafenele.

Tipografia Simplu Print vă oferă servicii de printare cataloage, printare reviste sau printare meniuri în București. Echipamentele de tipar performante contribuie la realizarea unui produs final de calitate. Avem posibilitatea să printăm alb/negru sau color la cea mai înaltă calitate și în cel mai scurt timp posibil, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cea mai bună experiență atunci când apelați la serviciile noastre. Deținem mașini de print offset, dar și mașini de print digital, pentru a putea acoperi toate cerințele dumneavoastră.

Publicitatea prin afișe reprezintă una dintre cele mai vechi metode de promovare, metodă care și-a menținut poziția datorită eficienței sale de-a lungul timpului.

Creativitatea pusă corect în practică și poziționarea în locuri cu vizibilitate ridicată pot face din evenimentul, produsul sau serviciul dumneavoastră un adevărat fenomen. Însă este extrem de important și modul de realizare al posterelor și afișelor. Finisajele vor face diferența.

Pentru servicii profesionale și realizarea unor afișe de calitate, vă invităm să ne contactați.

Organizați un eveniment? Atunci veți avea nevoie de bilete personalizate pentru a oferi accesul. Iar cum clasicul bilet cu o simplă serie de caractere a devenit mult prea simplu, atunci este cazul să apelați la o grafică în concordanță cu evenimentul, o grafică tematică și care să conțină elemente de design unice. Vă putem ajuta cu idei, cu realizarea graficii și pregătirea acesteia pentru tipar. Biletele pot fi folosite pentru evenimente sportive, spectacole de muzică sau teatru, petreceri, spectacole de circ etc.

Tocmai v-ați deschis o nouă afacere și aveți nevoie de vouchere pentru clienți? Sau aveți o promoție specială și doriți să le oferiți fizic un voucher? La fel ca în cazul biletelor, noi vă putem ajuta. Principiul voucherelor și biletelor este asemănător. Voucherele pot fi folosite pentru saloane înfrumusețare, cabinete dentare, saloane de remodelare, precum și alte tipuri de afaceri.

Putem să tipărim pe ambele fețe ale biletului/voucherului sau doar pe una singură. Acestea pot fi perforate și înseriate secvențial. Perforarea se realizează pentru a permite separarea cu ușurință a celor două secțiuni ale produsului, astfel hârtia se rupe de-a lungul liniei perforate. O parte rămâne la dumneavoastră, iar cealaltă la clienți, drept suvenir al evenimentului sau amintire a promoției.

Invitația creează prima impresie despre evenimentul la care urmează să participe invitații. De aceea, sunt foarte importante atât designul, cât și calitatea materialului pe care este realizată invitația. La Simplu Print creăm orice tip de invitații la prețuri excelente: invitații evenimente private, invitații de nuntă, invitații de botez, invitații de petrecere, invitații pentru zile onomastice etc. Puteți veni cu propriul design sau putem crea împreună invitația pe care o doriți.

Bugetul nu reprezintă o problemă, întrucât Simplu Print vă pune la dispoziție invitații inedite, de o calitate superioară, la prețuri accesibile.

Calendarele personalizate reprezintă soluția ideală atunci când vreți să oferiți un cadou, atât partenerilor de afaceri sau clienților, cât și prietenilor sau familiei. La Simplu Print realizăm calendare personalizate ieftine, cu fotografiile pe care le doriți.

Personalizați fiecare luna cu fotografiile preferate sau lăsați acest lucru în seama noastră, echipa Simplu Print oferind servicii profesionale de grafică/design. Executăm orice tip de calendar personalizat de perete în format A3, A4, calendar de buzunar ori calendar de birou. Folosim materiale de calitate și echipamente performante, de ultimă generație, realizând un produs final pe măsura așteptărilor.

Roll-up bannerul reprezintă o modalitate eficientă de a atrage atenția asupra produselor sau standului dumneavoastră. Roll-up-ul este recomandat pentru: expoziții, magazine, recepții, baruri, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, unități de învățământ, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, showroom-uri, pasaje de trecere, hoteluri, cinematografe, teatre, cafenele, evenimente mondene, aeroporturi, simpozioane, diverse evenimente private sau publice. Roll-up din aluminiu – acesta este cel mai folosit sistem expozițional. La Simplu Print găsiți acest tip de roll-up. Bannerul se strânge automat pe un rulou tensionat, într-o casetă din aluminiu, se poate transporta ușor, montarea și expunerea acestuia se face foarte simplu și rapid, aceasta făcându-l ideal pentru locurile unde este nevoie de o prezentare profesională.

La Simplu Print găsiți chitanțe, facturi, aviz de însoțire a mărfii, ordine de plată, diverse formulare autocopiative, toate personalizate în funcție de necesitățile dumneavoastră. De acum nu va mai fi necesar să completați toate datele firmei, pentru că acestea vor fi tipărite pe fiecare pagină a formularului. De asemenea, puteți opta pentru serviciile de grafică de la Simplu Print pentru a vă personaliza formularul, creând un design unic pentru compania dumneavoastră.