Preturi pentru Print si Design

Comandă acum și profită de livrare în regim de urgență!

Ați ajuns pe această pagină deoarece aveți nevoie de o tipografie din București care să vă livreze într-un timp scurt și de calitate, dar la un preț accesibil? Atunci Simplu Print este exact ceea ce aveți nevoie.

Căutați flyere la prețuri mici?

Avem o ofertă variată pentru tipărirea flyerelor. Indiferent de tipul de hârtie pe care îl alegeți, cantitatea necesară și timpul de execuție, noi putem să vă oferim o ofertă de preț avantajoasă.

Prețuri flyere și pliante

Prețurile* din tabelul de mai jos sunt pentru cele mai solicitate produse, tiraje și caracteristici tehnice. În afară de acestea, putem realiza orice fel de materiale tipărite, conform solicitărilor și specificațiilor dumneavoastră.

130 gr/mp 2500 bucăți 5000 bucăți 10000 bucăți 20000 bucăți 30000 bucăți 50000 bucăți 100000 bucăți
DL – 21×10 250 lei 350 lei 550 lei 1000 lei 1450 lei 2300 lei 4500 lei
A5 – 21×14,8 300 lei 450 lei 800 lei 1450 lei 2100 lei 3400 lei 6700 lei
A6 – 10,5×14,8 250 lei 300 lei 450 lei 800 lei 1100 lei 1800 lei 3400 lei
PLIANT A4 550 lei 900 lei 1650 lei 3100 lei preț la cerere preț la cerere preț la cerere

Ofertele Simplu Print sunt personalizate și țin cont de o mulțime de criterii pentru ca fiecare proiect să fie dus la bun sfârșit în cele mai optime condiții.

*Prețurile nu includ TVA.

  • Ce fel de material trebuie să tipăriți – în funcție de obiectivul dumneavoastră și de mesajele pe care doriți să transmiteți, puteți alege să tipăriți flyere, pliante, broșuri, cataloage etc.

  • Ce dimensiune doriți să aibă lucrarea – pe un format mai mic, cum este un flyer A6, textul va fi mai înghesuit, deci este posibil ca unele informații să nu fie observate, dar va fi mai ieftin. Un flyer A5 are un cost de producție puțin mai ridicat, dar oferă mai mult spațiu pentru tipărirea textelor și a altor elemente.

  • Cât de multe exemplare doriți să realizați – dacă doriți să realizați un număr mic de bucăți, vom folosi tiparul digital, iar costul pe bucată va fi mai mare. Dacă aveți nevoie de un tiraj mai mare, putem realiza materialele dumneavoastră pe tipar offset și veți plăti un cost mai mic pe bucată. Cu cât tirajul este mai mare, cu atât veți beneficia de un preț mai bun. Pentru un raport avantajos cantitate/preț, luați în considerare numărul de exemplare de care aveți nevoie. Este mai avantajos să comandați mai rar un număr mai mare de bucăți decât să faceți comenzi mici și dese. În acest stadiu al proiectului, putem alege împreună care este modalitatea mai avantajoasă pentru dumneavoastră de a tipări: prin tipar digital sau tipar offset.

  • Câte culori doriți să folosiți – costul de producție este mult mai mic pentru materiale tipărite alb-negru, spre exemplu. Acestea sunt potrivite în anumite situații, dar de cele mai multe ori, astfel de materiale nu sunt satisfăcătoare pentru nevoile de promovare. Culoarea este importantă pentru marketing, motiv pentru care trebuie să acordați o importanță deosebită culorilor care se vor afla pe materialele dumneavoastră promoționale. Materialele tipărite color (policromie) vor avea un preț mai mare decât cele alb-negru sau la 1-2 culori.

  • Cât pagini doriți să aibă lucrarea – plănuiți tipărirea unor broșuri sau a unor cataloage? Atunci trebuie să vă gândiți de la început dacă vor fi 4 , 40 sau 400 de pagini. Materialele care se capsează ar trebui să aibă ca număr de pagini un multiplu de patru, pe când cele care se leagă prin coasere ar trebui să aibă un multiplu de 8, 12 sau 16.

  • Cât de bine pregătit este materialul pentru tipar – acesta trebuie să respecte toate normele pentru tipărire și care să fie pregătit într-un soft specializat. Toate aceste detalii scad costul de producție deoarece dacă trimiteți un fișier care nu îndeplinește toate condițiile, atunci timpul alocat pregătirii pentru tipar va crește și se pot adăuga costuri pentru pregătirea corespunzătoare a graficii.

  • Cât de repede aveți nevoie de material – Simplu Print este o tipografie non-stop, din acest motiv puteți apela oricând la serviciile noastre, inclusiv în regim de urgență. Dacă ați amânat foarte mult realizarea materialelor sau a apărut ceva neprevăzut și aveți nevoie de serviciile unei tipografii imediat, atunci noi suntem gata să vă sărim în ajutor. Însă, dacă luăm în calcul prețurile ușor mai ridicate, dacă aveți nevoie de produsul final cât mai repede, ar trebui să luați în considerare anticiparea acestor nevoi și comandarea din timp a livrabilelor. Astfel puteți economisi anumite sume care pot să se reîntoarcă în producție, pentru a tipări un tiraj și mai mare de materiale publicitare.

Mulțumim pentru mesaj. A fost trimis cu succes.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm încearcă din nou.