Despre Simplu Print:

Tipar digital și offset de calitate, la prețuri accesibile

Simplu Print are peste 10 ani de experiență în domeniul publicității, oferind servicii de tipar offset și print digital. Politica firmei este una simplă: oferim clienților printuri de calitate, timp rapid de execuție, prețuri corecte, transport la sediu.

Ce înseamnă, de fapt, pentru noi „tipografia”? Tiparul este o artă care necesită multă tehnică și multă atenție. Aveți nevoie de foarte mult timp pentru a pregăti un material pentru tipar. Pe site-ul nostru veți găsi informații atât despre serviciile pe care le oferim, cât și lucruri utile care vă pot fi de ajutor în cazul în care nu știți prea multe despre tipografie.

Spre exemplu, aveți nevoie să aflați cum se pregătește o broșură pentru tipar sau cum se face materialul de print când vine vorba de un flyer? La Simplu Print veți afla!

Seriozitate

Responsabilitate

Pasiune

Creativitate

Determinare

Calitate

Oferim soluții pentru toate necesitățile. Serviciile de tipar offset se adresează unui segment de clienți care au nevoie de tiraje mari și foarte mari, în timp ce tiparul digital execută comenzile cu tiraje mici și foarte mici, într-un timp extrem de scurt. Avem posibilitatea de a vă oferi servicii de grafică și, de asemenea, vă putem oferi o mostră din comanda dumneavoastră. Astfel, ne asigurăm că vom executa întreaga lucrare fără greșeli.

Avem mii de clienți mulțumiți care reprezintă rezultatul profesionalismului și experienței noastre. Aceștia ne recomandă cu drag oricând pentru colaborările noastre

Ei sunt câțiva dintre clienții noștri: